• Hoe PayPal-betaling annuleren?

  PayPal-betaling cancelen:  PayPal is een gerenommeerde naam in de technische industrie, die gebruikers een efficiënt platform biedt om online geld over te maken. Het is een handig hulpmiddel om betalingen van vrienden, familie, klanten en klanten te verzenden en ontvangen. From PayPal-app is zo populair geworden vanwege de geavanceerde functies.

  Sommige mensen ondervinden echter enkele problemen bij het gebruik van PayPal-geldoverboekingsservices. En een dergelijk probleem is hoe een PayPal-betaling te cancelen. In deze blog zullen we het hebben over het volledige proces van het cancelen van een verwerkte PayPal-betaling. Als je ook een betaling via PayPal wilt cancelen, lees dan deze blog tot het einde.

  Alles wat u moet weten over PayPal-betaling cancelen!

  Houd er rekening mee dat als de betaling is voltooid, u deze niet kunt cancelen en u deze in de meeste gevallen ziet. Het is een zeldzame situatie dat de betaling vastloopt en u de betaling moet cancelen. Houd er dus rekening mee dat een PayPal-betaling alleen kan worden geannuleerd als u de markering 'Niet-geclaimd' of 'In behandeling' ziet op de pagina 'Transactiedetail'.

  Wat te doen als de betaling is voltooid?

  Zoals hierboven vermeld, kunt u de betaling niet ongedaan maken als een betaling is voltooid. U ziet de betalingsstatus gemarkeerd als "Voltooid". In dit geval kunt u rechtstreeks contact opnemen met de ontvanger en binnen 180 dagen na de overboeking om terugbetaling vragen. Said betekent echter niet dat hij / zij u geld zal terugbetalen.

  Om from contactgegevens van de ontvanger te vinden, navigeert u naar of realsection via betaling op de pagina "Activiteit".

  Houd er rekening mee dat als u de betaling niet heeft uitgevoerd, u een ongeautoriseerde transactie moet melden vanaf de pagina "Oplossingscentrum" op from PayPal-website. Als u een ander probleem heeft met uw PayPal-account, zoals hoe u een PayPal-account kunt instellen, kunt u een geschil Indienen en deskundige hulp inroepen.

   Wat te doen voor niet-geclaimde of in behandeling zijnde PayPal-betaling?

  Als uw PayPal-betaling niet voltooid is en de status Niet-geclaimd of In behandeling toont, kunt u deze cancelen via de pagina "Activiteit". Het proces van het cancelen van de betaling via PayPal is echter een beetje anders op de mobiele applicatie en computer.

  Stappen om PayPal-betaling te cancelen vanuit de mobiele applicatie

  • Start of PayPal-app op uw telefoon en log in op uw account.
  • Tik op de optie "Activiteit bekijken" en selecteer de openstaande betaling die u wilt cancelen.
  • De transactiegegevens worden geopend met de statute 'Niet geclaimd'. Klik op de knop "Betaling cancelen" en bevestig om de annulering van de betaling te voltooien.

  Stappen om PayPal-betaling via een desktop te cancelen

  Open een webbrowser en ga naar de officiële website van PayPal. Als u niet automatisch bent aangemeld, gaat u naar de aanmeldingspagina door op de knop 'Inloggen' in de rechterbovenhoek van het venster te klikken. Voer de accountgegevens in en open uw PayPal-account.

  1. Klik daarna op het tabblad "Activiteit" in de bovenste balk van de pagina.

  2. Selecteer de openstaande betaling die u wilt cancelen. U vindt de niet-geclaimde betaling in het gedeelte 'In behandeling'.

  3. Klik op de knop "Cancelen" in select opnieuw "Betaling cancelen" op de volgende pagina.

  Dit zijn de stappen die u moet volgen om een ​​niet-geclaimde betaling op PayPal te cancelen. We hebben alles met betrekking tot annulering van PayPal-betalingen in deze handleiding genoemd. We hopen dat u de genoemde informatie indrukwekkend en nuttig vindt. De voorgestelde stappen in deze blog zijn goed uitgelegd en gemakkelijk te implementeren. Als u een andere vraag hebt met betrekking tot PayPal-functies en -betalingen, kunt u deze met ons delen via het opmerkingengedeelte hieronder of kunt u Paypal Bellen gebruiken .


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :