• Wat zijn de stappen om iemands Facebook-wachtwoord te krijgen

  Er kan zich een moment voordoen dat u in geval van nood toegang wilt krijgen tot het Facebook-account van uw vriend of geliefden, zoals een persoon die gewond is, vermist is, op dat moment moet inloggen.

  Wat zijn de stappen om iemands Facebook-wachtwoord te krijgen

   

  Toegang krijgen tot het account van iemand anders:

  1. Open Facebook in uw webbrowser. Het is niet mogelijk om iemands wachtwoord te kraken, maar het is mogelijk om toegang te krijgen tot hun e-mailadressen of sms-berichten. Als die bekende persoon vertrouwde contactpersonen heeft toegevoegd, is deze methode een zeer handige functie zodat u toegang hebt tot hun account. Om hem / haar te helpen uit te loggen van uw account.

  2. Klik vervolgens op de optie Account vergeten onder het wachtwoordvak aan de rechterkant van uw inlogpagina. Begin dan dat account te vinden. Voer een e-mailadres of telefoonnummer in het zoekvak in.

  3. Voer in dat vak het e-mailadres of telefoonnummer in en klik ten slotte op zoeken. Op basis van de accountinstellingen van gebruikers, een 6-cijferige code die naar hun e-mailadres is verzonden, of telefoonnummer om die lijst met accounts terug te halen. Als een van beide niet beschikbaar is, klik dan op Geen code ontvangen? ga dan naar de volgende stap.

  4. Selecteer het account dat u gebruikt en in die klik is dit mijn account. Dan ontvang je een zescijferige code in je e-mail of telefoonnummer. Als u toegang tot e-mail of telefooninbox hebt gekregen, voert u een code in op uw volgende scherm om het wachtwoord opnieuw in te stellen en u aan te melden bij uw account. Als u geen toegang hebt, gaat u verder met de volgende stap.

  5. In dat geval, wanneer u niet kunt inloggen, klikt u op Geen toegang meer tot deze e-mail, wordt deze weergegeven onder de optie. Probeer vervolgens opnieuw in te loggen. Nadat u bent ingelogd, kunt u nu de e-mail van uw Facebook-account wijzigen.

  6. Voer een e-mailadres of telefoonnummer in waartoe u toegang hebt en klik daarna verder. Als deze stap succesvol is, ontvangt u een opnieuw verzonden link, hetzij e-mail of telefoon, die u als wachtwoord hebt ingevoerd.

  7. Vraag vertrouwde accounts om hulp. Er komt een optie. Open mijn vertrouwde accounts, klik erop. Typ een naam en klik op bevestigen. Er wordt een URL weergegeven. Bel, sms of bericht elk contact om te bezoeken en in te loggen. Er wordt een code gegenereerd. Klik op doorgaan. Volg deze instructies en open uw account.

  Ik wil graag informeren dat deze stappen niet gebruiken om illegale activiteiten met iemand uit te voeren. Als u in geval van nood contact kunt opnemen met Facebook door Facebook Klantenservice Nummer te bellen

  Read Same in English: steps for getting someone`s Facebook password


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :